Toiminnallinen tehotreeni

Toiminnallinen tehotreeni joka torstai kello 18-19.

Tunnin tarkoituksena on kehittää erityisesti lihaskuntoa oman kehon painoa sekä lisäpainoja käyttäen.
Aiempaa liikuntataustaa ei välttämättä tavitse, voit itse säädellä treenin tehokkuuden.

Tunnin hinta 7 €. Ohjaaja Maija Heinänen.                                      Rohkeasti mukaan haastamaan itseäsi!

 

iWall tulee kuntosalillemme!

iWall tulee Kuntosali Training Centerille!

iWall asennetaan ma 12.2.2018 ensin Monitoimitalon eteiseen, jolloin kaikilla on mahdollisuus tutustua liikunnallisiin peleihin täysin ilmaiseksi! Maaliskuun aikana laite siirtyy kuntosalillemme, jossa uusi harrastuksesi voi jatkua.

iWall on monipuolinen, useita liikunnallisia pelejä yhdistävä tuote, jota voi samanaikaisesti pelata 1-2 pelaajaa. Pelaaminen on hauskaa ja motivoivaa sekä lapsista että aikuisista ja onnistuu niin treenitrikoissa kuin farkuissakin.

Peleissä liikutaan erilaisissa ympäristöissä, joissa etenemistä ja liikkumista pelaajat ohjaavat omilla liikkeillään. Monipuolisen pelisisältönsä ansiosta iWallia voi käyttää sekä tehokkaaseen treenaamiseen että virkistävään taukoliikuntaan tai perheen ja kavereiden yhteiseksi ajanvietteeksi. Pelata voi vain hetken tai halutessaan iWallilla voi tehdä pidempikestoisen treenin keskittyen esimerkiksi lihas- tai kestävyyskunnon ja liikkuvuuden parantamiseen tai tasapainon ja koordinaation kehittämiseen. Uusia pelisisältöjä luodaan jatkuvasti lisää yhdessä liikunta-alan asiantuntijoiden kanssa ja niitä kohdennetaan eri osa-alueiden kehittämiseen.

Käyhän tutustumassa!

https://youtu.be/reIfQuSgsw8

Muuttotalkoot!

Kuntosalin uusi osoite tulee olemaan Virastotie 2.
Matka ei ole pitkä, mutta muutto on haastava. Niinpä kaikki apu on tarpeen!
Ilmoittaudu mukaan joko viestillä tai salin seinällä olevaan listaan. Apukäsiä tarvitaan kuntosalilaitteiden purkamisessa, kantamisessa ja kasaamisessa. Myös kevyempää muutettavaa löytyy ja järjestely-/siivousapu on tietty tarpeen.
Muutto tapahtuu 23. – 25.2.2018. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä minä päivänä pääset tulemaan. Muuttoapu on todella tervetullut – näin saadaan uusi sali käyttöön mahdollisimman pian!

Tehokas kiertoharjoittelu

Torstaina 11.1.2018 klo 17:00 jatkuu KTC:llä Tehokas kiertoharjoittelu UUDELLA OHJELMALLA, joten ryhmään on helppo tulla myös uusien kuntoilijoiden! Ohjaajana toimii kannustava personal trainer Mervi Kolehmainen.
Tunti alkaa lämmittelyllä, jonka jälkeen hien pintaan nostattava kiertoharjoittelu, joka pitää sisällään laitteissa ja vapailla painoilla tehtäviä liikkeitä. Lopuksi loppujäähdyttely.
Lähde rohkeasti mukaan – ja tuo kaverisikin!
Mukaan urheiluun sopivat vaatteet, mielellään treenikengät ja vesipullo sekä rutkasti iloa ja tekemisen meininkiä.

Haasta itsesi!

Haasta itsesi ja lähde mukaan -5/3 projektiin!
Tarkoituksena on pudottaa painoa 5 kiloa kolmessa kuukaudessa. Ryhmä kokoontuu keskiviikkoisin, jolloin punnitaan ja treenataan ohjatusti.
Ensimmäinen tapaaminen on keskiviikkona 11.1.2017 klo 16:15 KTC:llä. Tällöin käydään läpi kuntosalilaitteita, säätöjä jne.
Hinta 5 €/krt.
Lisätietoja Kaisalta 0400 545 715.