iWall tulee kuntosalillemme!

iWall tulee Kuntosali Training Centerille!

iWall asennetaan ma 12.2.2018 ensin Monitoimitalon eteiseen, jolloin kaikilla on mahdollisuus tutustua liikunnallisiin peleihin täysin ilmaiseksi! Maaliskuun aikana laite siirtyy kuntosalillemme, jossa uusi harrastuksesi voi jatkua.

iWall on monipuolinen, useita liikunnallisia pelejä yhdistävä tuote, jota voi samanaikaisesti pelata 1-2 pelaajaa. Pelaaminen on hauskaa ja motivoivaa sekä lapsista että aikuisista ja onnistuu niin treenitrikoissa kuin farkuissakin.

Peleissä liikutaan erilaisissa ympäristöissä, joissa etenemistä ja liikkumista pelaajat ohjaavat omilla liikkeillään. Monipuolisen pelisisältönsä ansiosta iWallia voi käyttää sekä tehokkaaseen treenaamiseen että virkistävään taukoliikuntaan tai perheen ja kavereiden yhteiseksi ajanvietteeksi. Pelata voi vain hetken tai halutessaan iWallilla voi tehdä pidempikestoisen treenin keskittyen esimerkiksi lihas- tai kestävyyskunnon ja liikkuvuuden parantamiseen tai tasapainon ja koordinaation kehittämiseen. Uusia pelisisältöjä luodaan jatkuvasti lisää yhdessä liikunta-alan asiantuntijoiden kanssa ja niitä kohdennetaan eri osa-alueiden kehittämiseen.

Käyhän tutustumassa!

https://youtu.be/reIfQuSgsw8